Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului sare în ajutorul sinistraților

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) face apel la reprezentanții industriei de turism pentru a veni în ajutorul persoanelor izolate din cauza căderilor de zăpadă și pentru a dona, din rezervele proprii, produse alimentare și bunuri de primă necesitate. Ajutoarele colectate vor fi trimise de MDRT în localitățile sinistrate.

Industria de turism și partenerii noștri au rezervele necesare de produse din care pot dona oamenilor aflați în mare nevoie. Avem resursele să putem distribui aceste ajutoare. Împreună trebuie să ne mobilizăm și să facem un gest de solidaritate, care poate însemna salvarea de vieți omenești. Vom strânge la minister produse alimentare și bunuri de primă necesitate pe care oricine din industria turismului le poate dona, apelând numărul telverde de urgență al MDRT, 0800.86.82.82. Noi ne vom asigura că aceste resurse vor ajunge de îndată la oamenii care acum se luptă pentru viață“, a declarat Cristian Petrescu, ministrul dezvoltării regionale și turismului, într-un comunicar de presă.

Federațiile patronale și lucrătorii individuali din turism care doresc să doneze produse pentru oamenii aflați în nevoie sunt rugați să contacteze comandamentul de iarnă al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului la numărul telverde de urgență 0800.86.82.82.

Comandamentul de iarnă al MDRT este pregătit în continuare să intervină pentru protecția și salvarea turiștilor, pentru prevenirea accidentelor în stațiunile turistice și pentru intervenția în operațiunile de tip salvamont.

Pentru a citi mai multe despre drumurile blocate din cauza zapezii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului sare în ajutorul sinistraților