A doua zi Ecomtim: De Vanzarile Paravion.ro au crescut cu peste 130% pe fondul vremii nefavorabile

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Paravion.ro, prima agentie de servicii turistice online de pe piata locala, a raportat, in ultima saptamana, vanzari in crestere cu peste 130% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul vremii extrem de capricioase.

“In perioada 1-7 februarie 2012, vanzarile pe site-ul Paravion.ro au crescut cu peste 130% comparativ cu prima saptamana din februarie 2011, iar acest procent se majoreaza de la o zi la alta”, a declarat Remus Visan, deputy managing director al Paravion.ro.

Volumul de rezervari anticipat pentru inceputul lunii februarie era de aprox 200-250 de rezervari online/zi. In conditiile vremii nefavorabile s-au inregistrat peste 500 de rezervari online, majoritatea fiind pentru destinatii din Europa. In jur de 65% dintre acestea au fost facute de persoane aflate la prima incercare de a cumpara un bilet de avion pe Paravion.ro.

Paravion.ro se asteapta ca trendul de crestere a vanzarilor de bilete de avion sa se mentina.

Pe parcursul anului trecut site-ul Paravion.ro a inregistrat peste 80.000 de rezervari turistice si nu mai putin de 3 milioane de cautari pentru bilete de avion. Prin intremediul PayU, Paravion.ro a dezvoltat 45 de filtre de securitate care confera 100% siguranta achizitiilor online.

In urma cu circa 2 luni, Paravion.ro si-a relansat platforma de vanzari online prin adaugarea de noi servicii integrate, devenind astfel mai flexibila si mai apropiata de consumator.

Lansata in 2005, Paravion.ro este prima agentie romaneasca de servicii turistice online. Incepand din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, liderul companiilor de turism din Romania, integrare care a urmarit dezvoltarea celui mai complex si mai important furnizor de servicii de turism din Romania.

Pentru a citi si despre evolutia unei alte agentii de servicii turistice, Exumtur, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri A doua zi Ecomtim: De Vanzarile Paravion.ro au crescut cu peste 130% pe fondul vremii nefavorabile