Austrian Airlines mareste numarul de zboruri din Romania catre Viena

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Austrian Airlines mareste numarul de zboruri din Romania catre Viena

Austrian Airlines va opera doua noi zboruri din Bucuresti catre Viena, ajungand la 5 curse proprii zilnice, respectiv un total de 62 de zboruri pe saptamana din Romania spre Viena.

”Operam de acum 62 de zboruri non-stop pe saptamana din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Iasi si Cluj-Napoca (in regim de code-share) catre Viena. Orarul de vara – care intra in vigoare de pe 25 martie – va aduce imbunatatiri importante pentru pasagerii care zboara pe ruta Bucuresti-Viena. Austrian Airlines va oferi preturi mai reduse pentru biletele dus-intors spre Viena de la 99 euro cu toate taxele incluse”, a declarat Philipp Happel, general manager pentru Austrian Airlines.

Austrian Airlines opereaza 13 zboruri pe saptamana din Timisoara si cate 6 zboruri pe saptamana din Sibiu si Iasi catre Viena.

Parteneriatul in regim codeshare a fost anulat pe ruta Bucuresti-Viena, dar va ramane in vigoare pe toate celelalte zboruri dinspre si catre Romania. Prin aceasta masura, Austrian Airlines va creste numarul de locuri prin operarea cu aeronave de capacitate mai mare, va castiga mai multa flexibilitate din punct de vedere al ofertelor.

Pentru a citi si despre suplimentarea curselor pe ruta Bucuresti-Budapesta, a companiei Tarom, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Austrian Airlines mareste numarul de zboruri din Romania catre Viena