Ce companii aeriene se lupta pentru locul lasat liber de Malev

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ce companii aeriene se lupta pentru locul lasat liber de Malev

Wizz Air, Ryanair, EasyJet, Tarom, Air Berlin si Lufthansa sunt printre companiile aeriene care au reactionat aproape imediat la iesirea de pe piata a operatorului aerian Malev, fiecare lansand noi investitii si rute pe piata ungara.
Wizz Air a anuntat ca va investi circa 100 milioane de dolari pentru extinderea operatiunilor din Budapesta, astfel ca va adauga doua noi aeronave Airbus A320 pentru a creste capacitatea de transport cu peste 60%. In urma investitiei, compania estimeaza ca va crea aproximativ 700 locuri de munca (directe si indirecte) in Ungaria.  

Wizz Air va creste frecventele pe rutele existente, numarul de zboruri saptamanale aproape dublandu-se, de la 67 la 129. 

De asemenea, operatorul aerian va relua zborul Budapesta – Bucuresti, care va fi operat initial de 3 ori pe saptamana, iar zborurile catre Eindhoven si Bruxelles Charleroi se vor dubla, fiind operate de doua ori pe zi.

Frecventa zborurilor catre Madrid, Barcelona, Roma, Milano si Malmo se va dubla si vor fi operate cel putin o data pe zi, iar prin adaugarea a trei noi zboruri catre Londra Luton, Wizz Air va tripla serviciile oferite zilnic pe aceasta destinatie.

Ryanair vrea sa aduca pe aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta patru aeronave Boeing 737 800 si va recruta 700 de angajati, pentru a sustine 31 de noi rute. Compania si-a sistat zborurile spre si din Budapesta in urma cu doi ani.

CEO-ul companiei, Michael Cawley, a inceput deja sa negocieze cu autoritatile ungare conditiile unei noi investitii, care se vrea a fi cea mai mare din istoria aviatiei locale, scrie presa internationala.

Pentru a citi o alta stire legate de operatorul aerian Malev, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ce companii aeriene se lupta pentru locul lasat liber de Malev