Top 5 destinatii exotice de lux mai putin cunoscute de turisti

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Top 5 destinatii exotice de lux mai putin cunoscute de turisti

Unii dintre noi isi doresc ca in vacanta sa nu fie deranjati de nimeni, nici macar de alti turisti. Plecand de la premisa ca izolarea este totusi o solutie extrema, iti propunem cateva destinatii cu totul deosebite, care inca nu au fost "invadate" de turisti. Vezi top 5 insule de lux, mai putin cunoscute, dar la care merita macar sa visam.

1.Ischia, Italia. Cea mai mare insula dintre cele trei  localizate in Golful Napoli - Capri, Ischia si Procida, avand o suprafata de peste 46 kilometri patrati si un relief in mare parte muntos.

Ischia are origine vulcanica si se afla la circa 30 de km de Napoli. Cel mai mare oras de pe insula poarta acelasi nume - Ischia, iar acesta are doua centre: Ischia Porto - centrul comercial si Ischia Ponte - zona ce include si inconjoara podul ce leaga Castelul Aragonez de insula. Alte orase pe insula Ischia sunt Lacco Ameno, Casamicciola, Forio, Barano d'Ischia, Sant`Angelo si Serrara-Fontana.

Pentru a citi si despre un clasament al hotelurilor la care merita sa achizitionezi un pachet all inclusive, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Top 5 destinatii exotice de lux mai putin cunoscute de turisti