Malev pleaca, Wizz Air profita: Operatorul low-cost investeste 100 mil. $ in baza de la Budapesta

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Malev pleaca, Wizz Air profita: Operatorul low-cost investeste 100 mil. $ in baza de la Budapesta

Operatorul aerian Wizz Air va investi circa 100 milioane de dolari pentru extinderea operatiunilor din Budapesta, astfel ca va adauga doua noi aeronave Airbus A320 pentru a creste capacitatea de transport cu peste 60%.

In urma investitiei, compania estimeaza ca va crea aproximativ 700 locuri de munca (directe si indirecte) in Ungaria.  

Wizz Air va creste frecventele pe rutele existente, numarul de zboruri saptamanale aproape dublandu-se, de la 67 la 129. 

De asemenea, operatorul aerian va relua zborul Budapesta – Bucuresti, care va fi operat initial de 3 ori pe saptamana, iar zborurile catre Eindhoven si Bruxelles Charleroi se vor dubla, fiind operate de doua ori pe zi.

Compania a introdus prima oara cursa Budapesta-Bucuresti in 2007, dar ulterior a renuntat la aceasta.

Frecventa zborurilor catre Madrid, Barcelona, Roma, Milano si Malmo se va dubla si vor fi operate cel putin o data pe zi, iar prin adaugarea a trei noi zboruri catre Londra Luton, Wizz Air va tripla serviciile oferite zilnic pe aceasta destinatie.

Ungaria este tara de provenienta a operatorului low-cost.

Anuntul investitiei vine la cateva ore dupa ce compania aeriana nationala a Ungariei, Malev, a anuntat ca si-a inchis toate operatiunile din cauza incapacitatii de a-si plati datoriile.

Pentru a citi mai multe despre motivele pentru care operatorul aerian Malev si-a inchis toate operatiunile, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Malev pleaca, Wizz Air profita: Operatorul low-cost investeste 100 mil. $ in baza de la Budapesta