Avioanele companiei Malev nu mai zboara

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Avioanele companiei Malev nu mai zboara

Compania aeriana ungara Malev si-a intrerupt toate operatiunile vineri incepand cu ora locala 06:00, dupa circa 66 de ani de activitatea continua, relateaza presa internationala.

Boardul conducator al operatorului aerian a decis sistarea activitatii pentru a reduce pierderile financiare, dupa ce Comisia Europeana a cerut Malev sa returneze statului ungar circa 38 miliarde de forinti (130 milioane euro), considerati a fi ajutoare ilegale. Suma este echivalenta cu veniturile companiei pe 2010.

Compania are 2.600 de angajati si o flota de 22 de avioane.

Malev a afirmat ca pasagerii cu bilete deja cumparate vor fi informati de angajati ai departamentului de relatii cu clientii in legatura cu aranjamente alternative de calatorie si eventuale compensatii.

Pe de alta parte, Ministerul ungar al Dezvoltarii Nationale a anuntat marti ca executivul de la Budapesta ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca toti pasagerii Malev vor fi in siguranta indiferent de circumstante.

Operatorul aerian genera 40% din cifra de afaceri a aeroportului international din Budapesta.

Pentru a citi o alta stire despre interuperea operatiunilor companiei Malev, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Avioanele companiei Malev nu mai zboara