Castelul din România care face furori pe Internet

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Castelul din România care face furori pe Internet

Există o clădire-monument în România, care atrage în mod constant atenţia internauţilor din întreaga lume.

Castelul Corvinilor din Hunedoara, una dintre bijuteriile arhitectonice din România, îi lasă cu gura căscată pe internauţii din întreaga lume.

Luni, spre exemplu, castelul apare într-un top al celor mai frumoase castele din lume, potrivit site-ului oddstuffmagazine.com. De altfel, nu este primul top de acest fel în care castelul de la Hunedoara este bine cotat.

În paralel, o fotografie dramatică a castelului, publicată pe site-ul Reddit, cu milioane de utilizatori, este una dintre cele mai votate imagini.
Castelul Corvinilor este unul dintre cele mai cunoscute monumente medievale din Europa, chiar dacă este prea puţin cunoscut în propria-i ţară.
Reşedinţă a familiei lui Iancu de Hunedoara, castelul este considerat unicat în ceea ce priveşte combinaţia stilurilor arhitectonice. Din păcate însă, pentru renovarea monumentului, nu s-au găsit niciodată suficienţi bani.

Castelul Corvinilor, ridicat în secolul al 15 lea, este de asemenea un loc preferat de regizorii europeni, dar şi de cei americani. Aici s-au turnat în ultimii ani mai multe filme artistice şi documentare.

Pentru a citi mai multe despre Castelul Corvinilor, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Castelul din România care face furori pe Internet