Top 15 cele mai scumpe oraşe din lume pentru turişti

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Top 15 cele mai scumpe oraşe din lume pentru turişti

Dacă îţi doreşti să ai parte de una dintre cele mai scumpe vacanţe, aceasta e lista care te va ajuta să descoperi cele mai bune locuri pentru a face asta. Dacă ai un buget limitat, topul te va ajuta să ştii care oraşe ar trebui scoase din itinerariul tău.

Topul acestor destinatii de vacanta a fost realizat cu ajutorul datelor culese de UBS şi este pe site-ul "US News Travel".

1. Oslo se află pe primul loc, pentru că preţurile sunt în mod curent astronomice. Astfel, o sticlă de apă costă 6 dolari. Capitala Norvegiei este în capul listei din anul 2006 şi nu dă semne că ar ceda locul 1.

2. Zurich: locuitorii săi sunt liniştiţi pentru că salariile lor sunt mari -ca cele ale tuturor elveţienilor, scrie US Travel News- dar turiştii caută în zadar reduceri sau chilipiruri. Vara toată lumea e atrasă de Lacul Zurich, iar iarna nu e nici ea mai liniştită, pentru că schiorii se adună în Alpi.

3. Geneva: robusteţea francului elveţian şi salariile mari sunt reflectate în preţurile din acest oraş.

4. Copenhaga. Magazinele de antichităţi, restaurantele romantice şi cafenelele elegante sunt toate puncte foarte în atragerea turiştilor, dar Danemarca se dovedeşte a fi necruţătoare cu portofelele acestora.

Pentru a citi despre noile destinatii de vacanta care se vor a fi introduse de agentia Paralela 45, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Top 15 cele mai scumpe oraşe din lume pentru turişti