Compania aeriana ungara Malev este in pragul falimentului

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Compania aeriana ungara Malev este in pragul falimentului

Compania aeriana nationala Malev din Ungaria se afla in pragul falimentului si ar putea ramane fara bani in cateva zile, daca statul va respecta o decizie a Curtii Europene de Justitie care ii interzice acordarea oricarui nou ajutor operatorului aerian, potrivit unor surse apropiate situatiei.

In lipsa sprijinului financiar, Malev nu va mai putea sa efectueze niciun fel de zbor in februarie. Ultima sansa pentru ca Malev sa continue activitatea a fost considerata o adunare generala de la sfarsitul saptamanii trecute, dar actionarii nu au decis majorarea capitalului companiei, a relatat luni portalul Index, citat de Portfolio.

Malev este in pragul falimentului, au declarat luni surse ministeriale si din piata.

Gravitatea situatiei este atestata de faptul ca reprezentantii Ministerului Dezvoltarii nu au oferit niciun fel de informatie referitoare la situatia financiara a operatorului aerian si finantarea viitoare a companiei.

In plus, ministerul nu a respins informatia potrivit careia Malev va ramane fara bani la inceputul lui februarie, astfel incat aeronavele ar ar putea ramane la sol weekend-ul viitor.

Pentru a citi si despre pierderile operatorului aerian Tarom, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Compania aeriana ungara Malev este in pragul falimentului