Primul charter marca TUI cu plecare din Romania

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

NOVA Travel, tour-operatorul din cadrul Grupului Eurolines, lanseaza primul charter operat in parteneriat cu TUI Turcia si compania aeriana Pegasus, pentru destinatia Turcia.

Produsul se caracterizeaza printr-o selectie a hotelurilor din statiunile Kemer, Antalya, Lara si Belek, incepand cu hoteluri de 3 stele + si mergand pana la cele de 5 stele.

Pentru anul acesta, reprezentantii companiei estimeaza un numar de aproximativ 3.500 de turisti care vor achizitiona produsul Charter TUI Turcia, urmand ca numarul lor sa cresca pana la 15.000 de persoane, in 2015.

Produsul va fi disponibil atat in reteaua de distributie Eurolines, retea ce va imbraca hainele brandului TUI Travel Center, cat si in reteaua de parteneri NOVA Travel.  

In 2011 Grupul Eurolines a adus pe piata romaneasca unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali din industria turistica, TUI Travel.

Grupul Eurolines, din care fac parte 14 companii din Romania, Germania si Republica Moldova, estimeaza pentru 2011 o crestere de aproximativ 22%, ajungand astfel la o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei. 67% din cifra de afaceri a grupului o reprezinta activitatea companiei Touring Europabus, firma care detine retelele de agentii de turism Eurolines si TUI Travel Center.

TUI Travel opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la 19 miliarde de euro.

Pentru a citi o alta stire despre agentia TUI Travel, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Primul charter marca TUI cu plecare din Romania