Tarom anunta intarzierea tuturor zborurilor de astazi

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Tarom anunta intarzierea tuturor zborurilor de astazi

Tarom anunta intarzierea cu cel putin 30-40 de minute a tuturor zborurilor de astazi 26.01.2012, cu exceptia a doua curse care au fost anulate, ROT 601 si ROT 611 Bucuresti-Timisoara, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Toti pasagerii curselor Tarom care inregistreaza intarzieri beneficiaza de asistenta din partea companiei pe durata asteptarii lor in aeroport, iar pasagerii curselor Tarom care au fost anulate vor fi reprogramati pentru urmatoarele zboruri sau vor putea opta pentru rambursarea contravalorii biletelor.

Pasagerii afectati de aceasta situatie sunt rugati sa contacteze agentiile emitente si agentiile Tarom pentru reprogramarea calatoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat.  

Prognozele meteorologice pentru urmatoarele cateva ore nu indica o imbunatatire semnificativa a vremii.   Pentru informatii legate de situatia zborurilor, pasagerii pot apela numerele de telefon Call Center Tarom: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti);021.204.64.64; 021.303.44.00 si 021.303.44.44.

Pentru a citi si despre alte intarzieri ale curselor de pe Otopeni si Baneasa, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Tarom anunta intarzierea tuturor zborurilor de astazi