Intarzieri la decolarea unor curse pe Otopeni si Baneasa

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Intarzieri la decolarea unor curse pe Otopeni si Baneasa

Mai multe aeronave de pe aeroporturile Otopeni si Baneasa au intarzieri de cel mult 2 ore la decolare, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.
La Aeroportul Otopeni, din cauza operatiunilor de degivrare sunt intarziate la decolare 5 curse, respectiv spre Iasi si Viena, cu o ora si 20 de minute, spre Kiev, cu o ora, spre Fiumicino-Roma si Istanbul, cu 40 de minute, a precizat Iordache.

La Aeroportul Baneasa au inregistrat intarzieri la decolare trei curse, respectiv spre Londra, de o ora si 30 de minute, spre Bruxelles, de o ora, si spre Beauvais-Paris, de o ora, a mai spus Iordache.

El a precizat ca operatiunile de degivrare sunt facute la decolare, dupa ce pasagerii sunt imbarcati, pentru a nu lasa zapada sa se depuna din nou pe aeronava, potrivit Mediafax.

Pentru a citi o alta stire, despre avionul care a aterizat de urgenta la Munchen, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Intarzieri la decolarea unor curse pe Otopeni si Baneasa