Turoperatorul Mareea absoarbe agentia Olimp Iasi

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Turoperatorul Mareea absoarbe agentia Olimp Iasi

Turoperatorul Mareea va prelua prin absorbtie Olimp Iasi, una dintre cele mai mari agentii din Moldova, si discuta integrarea altor catorva agentii din afara Bucurestiului, a declarat Marius Usturoiu, proprietarul si directorul general al Mareea, potrivit Mediafax.

"Noua agentie din cadrul grupului, cu o puternica notorietate pe zona Moldova, va aduce un important capital de clienti si imagine intr-o regiune in care prezenta Mareea nu era foarte bine structurata. Agentia care ni s-a alaturat reprezinta un prim pas pentru dezvoltarea prezentei noastre in Moldova", a spus Usturoiu.

El a adaugat ca agentia Olimp va fi rebranduita in Mareea Iasi, iar fostul proprietar al acesteia, Grigore Alecsa, va ocupa in continuare functia de director general.

Potrivit lui Usturoiu, planul de dezvoltare al touroperatorului prevede pentru urmatorii trei ani cresterea numarului de agentii deschise sau preluate la nivelul intregii tari. Acesta a afirmat ca intentioneaza ca pe parcursul acestui an sa finalizeze negocierile de preluare si integrare a altor doi operatori de turism importanti de pe plan local.

" Pentru o perioada de timp vom functiona cu doua branduri, adica si cu Olimp, si cu Mareea. Avem in vedere cooptarea in cadrul grupului si a altor agentii din zona", a spus Alecsa.

El a adaugat ca Olimp a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro, in crestere cu 5% comparativ cu anul 2010. Circa 40% dintre clientii agentiei merg anual in vacante in tara.

Pentru a citi si despre ceea ce au oferit agentiile romanesti la Targul de Turism de la Viena, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Turoperatorul Mareea absoarbe agentia Olimp Iasi