Turismul romanesc se vinde bine la targurile din Austria si Germania

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Turismul romanesc se vinde bine la targurile din Austria si Germania

Vacantele in Romania se bucura de mare succes la targurile internationale de turism din Viena si Stuttgart. Mai multe destinatii turistice romanesti au fost incluse in ofertele tour-operatorilor straini prezenti la targurile internationale de turism "Ferien Messe" de la Viena si "Caravan, Motor, Tourismus" (CMT) de la Stuttgart.

Unele agentii straine au ales chiar obiective turistice romanesti pentru a ilustra copertile ghidurilor cu care s-au prezentat la targ, iar toate sejururile in tara noastra oferite de un tour-operator austriac au fost epuizate.

La Targul International de Turism "Ferien Messe" de la Viena, desfasurat in perioada 12 - 15 ianuarie, agentia Kneissl Touristik a oferit un tur complet al Romaniei (pe ruta Oradea – Sibiu – Brasov – Sinaia – Bucuresti – Constanta – Iasi - Baia Mare, cu oprire la mai multe manastiri din Moldova si in Delta Dunarii), iar pe coperta brosurii agentia a ales sa promoveze Manastirea Voronet.

Vacante in Romania au oferit si alti tour-operatori austrieci prezenti la Targul international de la Viena, Klug der Reiselöewe (care a vandut destinatii din Delta Dunarii si Transilvania), Gruber, Club 50 si Ruefa Reisen. Mai mult, oferta pentru un sejur romanesc cu destinatia Bucuresti – Sinaia – Bran, pe care a oferit-o la targ agentia austriaca Ruefa Reisen a fost epuizata, toate locurile disponibile fiind vandute.

Standul Romaniei din cadrul targului de la Viena a gazduit 26 de expozanti, hotelieri, agentii si asociatii de turism, autoritati publice locale si operatori economici din domenii conexe turismului.

Pentru a citi despre un targ de turism din tara noastra, organizat anul trecut, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Turismul romanesc se vinde bine la targurile din Austria si Germania