Cum vor fi despagubiti romanii care aveau bilete pe vasul de croaziera Concordia

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cum vor fi despagubiti romanii care aveau bilete pe vasul de croaziera Concordia

Romanii care si-au cumparat pachete turistice pe vasul de croaziera Costa Concordia, care a naufragiat vineri langa insula italiana Giglio, vor fi despagubiti in cazul in care imbarcarea era prevazuta in intervalul cuprins intre 14 ianuarie (data tragediei) si sfarsitul lunii februarie.

Agentia Club de Croaziere, distribuitori oficiali ai liniei Costa Cruises (compania care detine vasul Concordia) in Romania, au declarat pentru DailyBusiness.ro ca vasul a fost scos din uz in perioada mentionata si ca oficialii societatii italiene au decis sa le puna la dispozitie celor care si-au cumparat bilete doua alternative de desbagubire.

"Clientii vor putea alege intre a-si primi banii inapoi, plus o reducere de 30% la rezervarea viitoare, si intre a-si alege alt pachet turistic cu valabilitate pana in iunie, in functie de oferta disponibila", a declarat Vlad Popescu, directorul agentiei.

Aproximativ 3.200 de turisti s-au aflat la bordul vasului de croaziera Costa Concordia, care a naufragiat vineri langa insula Giglio in urma ciocnirii cu niste formatiuni pietroase de pe fundul marii. Potrivit AFP, la bord se aflau si 20 de turisti romani, despre care autoritatile au spus ca sunt acum in siguranta.

Naufragiul vasului de croaziera Costa Concordia nu are inca o cauza clara, desi autoritatile si specialistii mizeaza pe eroarea umana, respectiv pe greseala capitanului navei.

Intrebati daca se asteapta ca o parte din clienti sa renunte la rezervarile facute din cauza tragediei, reprezentantii Club de Croaziere au declarat ca inca "este prea devreme pentru a avea semnale clare din partea oamenilor".

Pentru a citi o alta stirie despre vasul de croaziera Costa Concordia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cum vor fi despagubiti romanii care aveau bilete pe vasul de croaziera Concordia