O nouă companie aeriană low cost intră în România

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

O nouă companie aeriană low cost intră în România

Operatorul aerian Air Vallee, care activează și pe segmentul transportului aerian low cost, a anunțat astăzi într-o conferință de presă susținută la aeroportul din Parma, intenția de a lansa noi rute pe piața românească.

Astfel, compania italiană Air Vallee va lansa două noi rute: Parma - București și Torino-Iași. Zborurile sunt programate pentru data de 31 martie și vor fi operate de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Pentru ruta Parma București vor fi două zboruri săptămânale, iar pe ruta Torino-Iași trei zboruri săptămânale.

Costul unui bilet pentru un singur drum pe ruta București-Parma costă 39 de euro, la categoria normal și 190 de euro la categoria executive. Pe ruta Iași-Torino, prețul biletului la categoria normal, pentru un singur drum, este de 39 de euro, în timp ce la categoria executive prețul este de 183 euro. Toate taxele sunt incluse în prețul biletelor. Prețul poate varia în funcție de perioada aleasă. Pentru perioada 16-24 iunie 2012, costul unui bilet dus-întors este de 68 de euro, cu toate taxele incluse, potrivit căutărilor pe site-ul companiei.

Compania internționează să deschidă trei baze operaționale în orașele București, Iași și Constanța. Air Vallee a fost creată în 1987 și mai oferă servicii de zboruri charter, aerotaxi, heliski și zboruri cu elicopterul pentru turiști.

Pentru a citi si despre numarul turistilor care au zburat cu Wizz Air anul trecut, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri O nouă companie aeriană low cost intră în România