Turismul extrem: Care sunt destinațiile preferate de aventurieri

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Turismul extrem: Care sunt destinațiile preferate de aventurieri

Violentele favele braziliene, periculosul Cernobîl, terifiantele lagăre naziste devin destinaţii de succes pentru agenţiile de turism.

Relaxarea pe o plajă mediteraneeană sau exotică, destinderea pe pârtiile de schi din Alpi, un weekend romantic la Paris sau Veneţia ori la shopping în Milano şi Londra, colindarea muzeelor şi a străzilor pline de istorie ale unor capitale culturale ca Roma, Florenţa, Barcelona ori Sevilla, excursiile în marile parcuri de distracţie nu mai sunt suficiente pentru mulţi turişti occidentali şi nu numai, scrie Adevărul.

Aceştia sunt atraşi însă în număr tot mai mare de „slumming", adică vizitarea favelelor din Brazilia, ghetourilor din Africa de Sud, cartierelor sărace din metropolele Indiei, ori de fantoma nucleară Cernobîl. Experienţa unei nopţi petrecute în celula unei închisori de securitate maximă, ca un adevărat puşcăriaş, ori a descoperirii inumanelor lagăre naziste de exterminare este, de asemenea, din ce în ce mai populară, prin intermediul agentiilor de turism.

Pentru a citi o alta stire despre acest tip de turism, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Turismul extrem: Care sunt destinațiile preferate de aventurieri