Cele mai neobişnuite destinaţii de vacanţă din lume

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

 

Cele mai neobişnuite destinaţii de vacanţă din lume

Aviz celor care vor să iasă din monotonie cu o vacanţă inedită! Los Angeles Times a făcut un top al celor mai neobişnuite destinaţii  de vacanta din lume, printre care se numără un muzeu subacvatic şi camere de hotel amenajate în butoaie de vin!

 

Primul loc a revenit Muzeului Subacvatic din Cancun, Mexic. Destinaţia se adresează amatorilor de scufundări care se întâmplă să aibă şi o pasiune pentru artă! Sub ape, turiştii pot admira 400 de sculpturi din beton, realizate de un artist mexican. Lucrările, cu o greutate totală de 120 de tone, reprezintă oameni în mărime naturală.

În acelaşi clasament este şi un hotel parcă scos din "Stăpânul Inelelor." Un neo-zeelandez a săpat mai multe locuinţe în coasta unui deal şi a urmat întocmai modelul caselor în care stau micuţii "hobbiţi" din trilogia scrisă de J.R.R. Tolkien.

Nici olandezii nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de amenajări neobişnuite. Un patron cu multă imaginaţie a deschis un hotel cu doar patru camere, fiecare dintre ele aflându-se în interiorul unui butoi de vin. Clienţii nu duc lipsă de spaţiu: uriaşele vase au o capacitate de câte 14,500 de litri!

Iniţial, Hotelul Peabody, din statul american Tennessee, nu pare să iasă din tipare. Totuşi, centrul de cinci stele este faimos în lumea întreagă graţie raţelor dresate, care mărşăluiesc în faţa oaspeţilor în fiecare zi, înainte de prânz.

Răţuştele au propriul bucătar şi îşi petrec nopţile într-un coteţ de lux, în valoare de peste 200.000 de dolari.

Pentru a citi despre un alt hotel inedit, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cele mai neobişnuite destinaţii de vacanţă din lume