Destinatiile europene care se bucura de un urias succes in ultimii ani. Unde se refugiaza turistii

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Destinatiile europene care se bucura de un urias succes in ultimii ani. Unde se refugiaza turistii

Site-ul de calatorii TripAdvisor a realizat un clasament al destinatiilor din Europa in care numarul de turisti a explodat in ultimii ani. Nu vorbim despre capitale populare, vizitate de milioane de turisti, ci de zone mai putin cunoscute, dar care au inceput sa devina din ce in ce mai atractive in randul calatorilor.

TripAdvisor a realizat acest top in functie de cautarile pe internet, dar si de motivele pentru care zonele respective au devenit atat de interesante. 8 din cele 10 pozitii sunt ocupate de destinatii din Marea Britanie, noteaza Business Insider.
Iata mai jos clasamentul.

1. Ilford, Essex, Marea Britanie

Cel mai probabil, motivul pentru care Ilford a devenit atat de cautat de turisti il reprezinta Jocurile Olimpice, ce vor avea loc in Londra, in aceasta vara.

Totodata, se stie faptul ca legende ale muzicii heavy metal, precum Iron Maiden sau actori britanici (Maggie Smith) provin din aceasta zona.

2. Valras-Plage, Franta

Dupa cum sugereaza si numele, acest oras francez este un resort amplasat pe plaja, situat intre Perpingnon si Montpellier, in sudul Frantei.

3. Trafford, Greater Manchester, Marea Britanie

4. Tamworth, Staffordshire, Mare Britanie

5. Brandon, Suffolk, Marea Britanie

Pentru a citi si despre destinatiile populare din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Destinatiile europene care se bucura de un urias succes in ultimii ani. Unde se refugiaza turistii