Revelion la munte. Vezi care este cea mai cautata statiune

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Revelion la munte. Vezi care este cea mai cautata statiune

Presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) Sud, Adrian Voican, a declarat pentru Mediafax ca toate locurile de cazare din statiunile prahovene Azuga, Busteni si Sinaia au fost rezervate pentru noaptea de Revelion.

Potrivit lui Voican, anul acesta, la fel ca si in anii trecuti, cea mai cautata destinatie de Revelion a fost statiunea Sinaia, iar primele pachete turistice vandute au fost cele la hotelurile de trei si patru stele.

Astfel, peste 15.000 de turisti sunt asteptati sa petreaca Revelionul in statiunile Azuga, Busteni si Sinaia de pe Valea Prahovei, toate locurile de cazare omologate din cele trei statiuni fiind deja rezervate.

Anul acesta, tarifele de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei au fost considerabil mai mari, comparabil cu ofertele de Craciun.

In statiunea Busteni, Revelionul la un hotel de trei stele costa 399 de euro de persoana, pret care include trei nopti de cazare cu pensiune completa, cina festiva, acces gratuit la jacuzzi, sauna, piscina si internet.

Revelionul la un hotel de cinci stele din statiunea Azuga costa 755 de euro de persoana, iar cei care au ales aceasta oferta vor beneficia de patru nopti de cazare cu mic dejun si cina incluse, la care se adauga cina festiva in noaptea de Revelion si acces la spa.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Busteni, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Revelion la munte. Vezi care este cea mai cautata statiune