Sute de turişti pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Zăpadă de 30 de centimetri

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Sute de turişti pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Zăpadă de 30 de centimetri

Sute de turişti care petrec sărbătorile de iarnă pe Valea Prahovei se află pe pârtiile de schi din staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia, unde stratul de zăpadă măsoară între 15 şi 30 de centimetri, pe unele dintre pârtii având loc accidente de schi, fără consecinţe grave.

Peste 500 de turişti se află, sâmbătă, pe pârtiile Cazacu şi Sorica din staţiunea prahoveană Azuga, unde stratul de zăpadă măsoară aproximativ 30 de centimetri, au declarat reprezentanţi ai Serviciului local de Salvamont. La Azuga, funcţionează teleschi-ul şi babyschi-ul pe cele două pârtii., transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 500 de turişti petrec ziua din Ajunul Crăciunului pe pârtia Kalinderu din staţiunea prahoveană Buşteni, a declarat administratorul pârtiei, Ion Vasilescu.
Potrivit sursei citate, sâmbătă, la ora 17:00, va fi aprinsă pentru prima dată pe pârtia Kalinderu 1 instalaţia de nocturnă, care va rămâne în funcţiune atâta timp cât turiştii se vor afla pe pârtie.

Ion Vasilescu a precizat că stratul de zăpadă pe pârtia Kalinderu 1 măsoară 20 de centimetri şi că în partea superioară a pârtiei există, de asemenea, o pârtie pentru sănii.
Administraţia domeniului schiabil de la Buşteni va inaugura în acest sezon şi pârtia Kalinderu 2, care are o lungime de 1.100 de metri şi o lăţime de 70 de metri.

Pentru a citi si despre alte domenii schiabile din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Sute de turişti pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Zăpadă de 30 de centimetri