Padurea Baciu si turismul paranormal: OZN-uri, ingeri si broastele rosii de langa Cluj

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Padurea Baciu si turismul paranormal: OZN-uri, ingeri si broastele rosii de langa Cluj

La doar 5 kilometri de orasul Cluj se afla o mica padure care, in aparenta, este doar un alt loc de recreere din zona de nord-vest a municipiului Cluj-Napoca. Si totusi, padurea Baciu, caci despre ea este vorba, a starnit interesul unui numar foarte mare de persoane din Romania si din lume, majoritatea pasionati de fenomenele paranormale. Locul este cunoscut astazi drept unul in care se intampla lucruri inexplicabile si unde, periodic, mai aterizeaza cate un OZN.

Primul OZN, in 1968

Padurea Baciu a cunoscut celebritatea in 1968, cand Emil Barnea a publicat o fotografie a unui posibil OZN ajuns in zona. Apoi, o serie de specialisti au inceput sa cerceteze pe indelete locul. Totusi, abia dupa 1989 a explodat interesul pentru padure, noile realitati politice permitand infiintarea unei noi categorii de turisti: cei pasionati de fenomenele paranormale.

Triunghiul Bermudelor de la Baciu

Potrivit relatarilor din presa, in zona se petrec mai multe lucruri greu de explicat. Pe langa aparitia misterioasa a OZN-urilor, aici ar fi fost vazute broaste rosii de dimensiuni foarte mari, fenomene ciudate intamplate in noaptea de Sanziene si disparitii de persoane, precum in Triunghiul Bermudelor.

Pentru a cauta cazare in judetul Cluj, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Padurea Baciu si turismul paranormal: OZN-uri, ingeri si broastele rosii de langa Cluj