Craciun de poveste in Bucovina

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Craciun de poveste in Bucovina

Una dintre cele mai frumoase si pitoresti regiuni din Romania, fruntasa de altfel si la capitolul ospitalitate, este Bucovina. Daca ati ales deja acest taram de poveste pentru a petrece Craciunul, inseamna ca intelegeti profund firea lucrurilor, ca sunteti patrunzatori cautatori si interpreti ai semnelor vremii, ca intelegeti nevoia de energie pura, pe care pamantul Bucovinei o ofera neconditionat, ca intuiti perfect locul ideal pentru odihna, recreere, refacere ori reculegere si ca stiti sigur ca va veti umple rezervoarele golite de un cotidian solicitant.

Programul "Craciun in Bucovina"

Ca si in anii precedenti, turistii fascinati de traditiile legate de sarbatorile autentice romanesti sunt asteptati de gazde bune si tare primitoare, pentru a participa la numeroase activitati pregatite pentru ei, in cadrul programului "Craciun in Bucovina". Dedicate promovarii traditiilor de iarna din aceasta zona, manifestarile cuprinse in programul "Craciun in Bucovina" de anul acesta vor avea loc in nu mai putin de 30 de localitati ale judetului Suceava.

Pana in data de 23 decembrie, pe esplanada din fata Consiliului Judetean Suceava va fi deschis un Targ de Craciun, de unde veti putea achizitiona cadouri pentru cei dragi, dar si urmari spectacole de colinde, care sa va aduca in suflete atmosfera Sarbatorilor de iarna. Pe 22 decembrie, de la ora 09:00, in Muzeul Satului Bucovinean, va avea loc "Ignatul porcului" si, tot in aceeasi zi, de la 19:30, in Catedrala Romano-Catolica din Suceava, Grigore Lese va sustine un concert extraordinar de colinde.

De asemenea, in perioada 23 – 31 decembrie, in parcarea Iulius Mall va avea loc "Saptamana magica – Targul de Craciun". Spectacolul de datini si obiceiuri de Craciun si de Anul Nou va fi organizat in data de 27 decembrie, pe esplanada din fata Consiliului Judetean, in cadrul caruia veti putea asista la parada formatiilor de datini si obiceiuri din mai multe localitati ale judetului. Totodata, in Ajunul Craciunului sau in seara de Revelion grupuri de uratori sau de mascati vor merge pe la pensiuni sau la hoteluri din Sucevita, Putna, Neagra Sarului sau Saru Dornei.

Oferte de cazare

Hotelurile si pensiunile din zona s-au pregatit cu oferte care mai de care, avand preturi ce variaza intre 500 de lei si 2.600 de lei de persoana, in functie de durata sejurului si de clasificarea unitatilor de cazare.

Pentru a citi si despre Manastirile din Bucovina, principalele atractii turistice din zona, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.turism.bzi.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Craciun de poveste in Bucovina