A treia zi de haos pe aeroportul din Lyon: Agentii de securitate continua greva generala

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

A treia zi de haos pe aeroportul din Lyon: Agentii de securitate continua greva generala

Activitatea de pe aeroportul din Lyon, Franta, ramane blocata pentru a treia zi la rand din cauza grevei generale a agentilor de securitate. Nicio cursa nu va decola duminca inainte de ora 14 (ora Romaniei), iar ulterior vor fi asigurate doar jumatate dintre zboruri, respectiv 46 de curse.

Sambata, toate cele 111 zboruri programate la aeroportul din Lyon au fost anulate, potrivit Reuters, iar programul aeroportului Charles de Gaulle din Paris a fost si el afectat.

Agentii de securitate, cei care fac verificarea pasagerilor inainte de imbarcare, cer renegocierea salariilor si imbunatatirea conditiilor de munca, potrivit presei internationale.

Sindicatele sunt in tratative cu cei din conducere, insa momentan nu s-a ajuns la niciun acord. Protestul risca sa se extinda si la aeroportul din Toulouse, unde deocamdata au fost anuntate doar intarzieri.

Ministerul de Externe al Romaniei ii sfatuieste pe romanii care calatoresc zilele acestea in Franta sa se informeze din timp asupra situatiei din aeroporturi.

Pentru a citi si despre noul mers al trenurilor, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri A treia zi de haos pe aeroportul din Lyon: Agentii de securitate continua greva generala