Pacatele pun lacat pe unul dintre cele mai exotice orase din lume. Reteta distrugerii unei economii

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

 

http://www.incont.ro/turism/pacatele-pun-lacat-pe-un-oras-celebru.html

Vacantele celor dornici sa se relaxeze sub soare pe coasta egipteana a Marii Rosii sunt la un pas sa devina istorie. Fratia Musulmana, partidul care a castigat prima runda a alegerilor parlamentare luna trecuta, este hotarata sa transforme Egiptul intr-o statiune de vacanta in care pacatele au fost interzise.

Sfarsitul erei turistice in statiuni precum Sharm el-Sheikh va aduce insa numai dezastru pentru o economie care a fost oricum ravasita de anul politic extrem de agitat, noteaza Daily Mail.

"Turistii nu au de ce sa bea alcool cand vin in Egipt, au destul acasa la ei", considera Azza al-Jarf, reprezentat de varf al Fratiei Musulmane. "Vin aici sa vada civilizatia antica, nu sa consume alcool".

De cand au castigat prima runda a alegerilor din 28 si 29 noiembrie, cei din Fratie, dar si alte partide precum cel fundamentalist Al-Nour, s-au aflat sub presiunea de a defini pozitia lor pe o gama larga de subiecte inclusiv legea islamica, libertatea personala si turismul. Toate acestea si inlaturarea fostului presedinte Hosni Mubarak au lovit insa dur economia si au zguduit puternic increderea investitorilor. Duminica, premierul interimar Kamal el-Ganzouri a izbucnit in lacrimi spunand ca starea economiei egiptene este mai grava decat isi poate imagina cineva.

Resuscitarea turismului este vitala pentru a readuce economia la viata. Cu atat mai mult cu cat acesta a primit o grea lovitura dupa atacurile mortale ale rechinilor in Sharm el-Sheikh anul trecut.

Conducatorul partidului Al-Nour impiedica insa si el revenirea acestui segment al economiei. Acesta si-a exprimat clar opozitia fata de consumul de alcool in Egipt si tinuta "zgarcita' de plaja a occidentalilor.

Mai mult, sefii acestor partide vor sa interzica impartirea aceleiasi camere de catre un barbat si o femeie.

Pentru a citi o alta stire, privind felul in care a afectat revolutia din Egipt turismul local, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

 

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Pacatele pun lacat pe unul dintre cele mai exotice orase din lume. Reteta distrugerii unei economii