Noi chartere vor decola din Cluj. "Falimentele unor agentii au facut loc pe piata"

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Agentia de turism Paralela 45 va introduce din vara lui 2012 un charter din Cluj spre Antalya, unul dintre motivele extinderii pe aceasta piata fiind faptul ca “este loc, ca urmare a falimentelor unor companii”, spune Alin Burcea, directorul companiei.

Anul acesta agentia Universal Turism a intrat in insolventa. Paralela 45 a dublat si locurile pe Mallorca si Barcelona din Cluj, ca urmare a cererii mari venite pentru aceste destinatii din Ardeal.

Tot anul viitor, compania va opera si primul zbor charter din ultimii 21 de ani din Bacau, tot spre Antalya.

Legat de afacerile pe anul viitor, omul de afaceri spune ca si-a bugetat o crestere, insa s-a ferit sa faca previziuni legat de piata.

Paralela 45 este una dintre cele mai cunoscute companii de turism locale, firma a iesit insa anul trecut din tot 10 jucatori ca cifra de afaceri, potrivit unui top realizat de Mediafax.

Happy Tour, Eximtur si Perfect Tour au avut afaceri in crestere anul trecut si si-au pastrat primele locuri in topul celor mai mari 10 agentii de turism, din care a iesit Kartago Tours, Paralela 45 si J'info Tours, ale caror vanzari s-au diminuat semnificativ.

Paralela 45
a inregistrat in 2010 potrivit datelor de pe minister o scadere de 37%, pana la 26,5 milioane de lei.

Pentru a citi si despre o noua cursa aeriana care va fi introdusa de compania Lufthansa, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Noi chartere vor decola din Cluj. "Falimentele unor agentii au facut loc pe piata"