Cu ce pachete asteapta hotelierii de pe Valea Prahovei sarbatorile de iarna

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cu ce pachete asteapta hotelierii de pe Valea Prahovei sarbatorile de iarna

Hotelierii si proprietarii de vile si pensiuni din statiunile de pe Valea Prahovei scot la vanzare pachete turistice speciale pentru Craciun si Revelion, tarifele incepand de la 300 de lei, pe langa cazare si mic dejun unele oferte incluzand cina festiva, acces SPA sau program artistic.

In statiunile de pe Valea Prahovei, preturile pachetelor turistice de Craciun pornesc de la 300 de lei de persoana si ajung la cateva sute de euro, in functie de conditiile de cazare si de beneficiile incluse in oferta hotelierilor, informeaza Mediafax.

Astfel, la Busteni, 2 nopti de cazare cu mic dejun, masa traditionala de Craciun, acces la piscina, sauna si jacuzzi intr-un hotel de 3 stele costa 301 lei de persoana.    

La Azuga, un complex hotelier de 3 stele are un pachet turistic care costa 443 de lei de persoana si care include 3 nopti de cazare cu mic dejun, cina festiva in Ajunul Craciunului, dejun festiv de Craciun, acces gratuit la tenis de masa, jocuri Wii si 20% reducere la telegondola din statiune.

Tot la Azuga, 4 nopti de cazare cu demipensiune si acces SPA intr-un hotel de 5 stele costa, de Craciun, 433 de euro de persoana.

La Sinaia, pretul unui pachet turistic de Craciun intr-un hotel de 3 stele este de 580 de lei de persoana si include 4 nopti de cazare, mic dejun, cina festiva de Craciun, colinde, iar hotelierii promit "atmosfera de sarbatoare" in oferta facuta turistilor.  

In aceeazi statiune, un hotel de 4 stele are o oferta turistica ce include 4 nopti de cazare cu mic dejun bufet, participare la taierea porcului, foc de tabara, vin fiert, tuica fiarta, sorici, program artistic cu "Ursarii de la Comanesti", cina festiva in Ajun, program de colinde, primirea lui Mos Craciun si dejun festiv de Craciun, totul pentru 658 de lei de persoana.

Pentru pachetele turistice de Revelion, preturile in statiunile de pe Valea Prahovei sunt, in unele cazuri, duble comparativ cu cele de Craciun.

Pentru a citi si despre alte oferte turistice de Revelion din statiunile montane, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cu ce pachete asteapta hotelierii de pe Valea Prahovei sarbatorile de iarna