Romania la E.I.B.T.M 2011

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

E.I.B.T.M 2011 (locul 3 in clasamentul targurilor de profil din Europa), eveniment ce se adreseaza exclusiv industriei de turism, manifestare ce a avut loc in Spania.

Romania a fost prezenta la Targul International de Turism E.I.B.T.M 2011, care a avut loc la Barcelona, in intervalul 29 Noiembrie – 1 Decembrie.

Standul tarii noastre, organizat de M.D. R.T, a avut pe langa designul sau modern si spatii deschise, luminoase, o suprafata de aproape 70 m2, ce a gazduit un numar de 12 agentii de turism cu scopul de a oferi vizitatorilor materiale de promovare si informare turistica.

Pe parcursul evenimentului, la stand au avut loc prezentari ale destinatiilor de turism din Romania cat si  întalniri ale expozantilor cu potentiali viitori parteneri de afaceri. Nu au lipsit din prezentarea Romaniei la Barcelona degustarile de vinuri romanesti si de produse culinare traditionale.

Conform unor estimari facute de Biroul de Turism al Romaniei de la Madrid, in acest an (2011) a fost inregistrata o crestere de mai bine de 5 % a numarului de turisti veniti din Spania care au preferat sa viziteze Romania .

Pentru a citi si despre targul de Craciun din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Romania la E.I.B.T.M 2011