Vacanta in Muntii Dolomiti: Perfecta pentru concedii cu familia!

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Claudio Minuzzo, unul dintre actionarii producatorului de mobila cu acelasi nume, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta, Cortina D'Ampezzo, din Muntii Dolomiti si face recomandari pe care nu le gasim intr-un ghid turistic.

Muntii Dolomiti, mai specific Cortina D’ Ampezzo, regina de necontestat a statiunilor aflate in aceasta zona. Cadrul natural este de o frumusete aparte, unica in felul ei, aceasta zona fiind o destinatie ce face parte din marele circuit al turismului international.

Cortina d'Ampezzo este una dintre cele 12 statiuni care dau nastere lantul international "Best of the Alps", statiuni celebre si unanim recunoscute ca locuri ideale de vacanta. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca fiecare dintre aceste statiuni are un farmec aparte si cu un specific local.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo?

a. Datorita serviciilor hoteliere absolut extraordinare, de înaltă calitate, fiind un loc elegant si exclusivist in acelasi timp;

b. Datorita facilitatilor oferite si a diversitatii activitatilor pe care le poti practica in concedii, atat vara cat si iarna: schi alpin, patinaj, curling, telemark, snowboard sau escalada, free climbing, rafting, canyoning si multe altele.

c. Datorita posibilitatilor de relaxare si de distractie.

Pentru a citi si despre statiunile montane din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Vacanta in Muntii Dolomiti: Perfecta pentru concedii cu familia!