Iti planifici urmatoarea vacanta? Cele mai frumoase privelisti ale hotelurilor din intreaga lume

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Iti planifici urmatoarea vacanta? Cele mai frumoase privelisti ale hotelurilor din intreaga lume

Desi mai este doar o luna pana la sarbatorile de iarna, perioada in care multa lume pleaca in vacanta de sarbatori, planurile pentru concediile din timpul verii trebuie facute din timp. Mai ales daca va hotarati sa plecati undeva departe de tara, intr-un peisaj exotic. Publicatia britanica The Telegraph prezinta cateva privelisti care iti taie respiratia, in hoteluri de peste tot din lume.

De pe plaja Ipanema si pana la Paris, hotelurile de mai jos ofera unele dintre cele mai fascinante privelisti, desprinse parca din filme.

Va puteti inchipui ceva mai frumos pentru vacanta de vara?

Banyan Tree din Bangkok este faimos pentru privelistile sale panoramice asupra orasului. Restaurnatul sau unic se afla la etajul 61, in aer liber si este numit „Vertigo”.

Hotel Fasano din Rio de Janeiro are vedere catre plaja Ipanema dintr-un unchi unic, care da spre golful Arpoadar, dar si catre “Muntii Gemeni”.

Hotel Tremezzo este unul dintre cele mai vechi hoteluri de lux de pe malul Lacului Como din Italia. Hotelul, o adevarata opera de arta in stil Ar Nouveau, are vedere catre privelistile fascinante spre lac, direct spre Belagio, acolo unde cele doua brate ale lacului se intalnesc.

Wildflower Hall, din India, este situat la peste 2.500 de metri altitudine si ofera ptivelisti spre muntii acoperiti cu pini si spre vaile din zona Wildflower Hall.

Yeatman, din Porto (Portugalia), construit intr-o zona deluroasa la sudul raului Douro, hotelul are vedere catre rau si catre centrul istoric al orasului.

Hotelul “Cei 12 apostoli” din Cape Town (Africa de Sud) este situat pe malul Oceanului Atlantic intr-o zona din care poate fi admirati si muntii.

Hotelul Le Meurice, din Paris, ofera, de la etajul al 7-lea, o vedere unica a intregii capitale franceze, inclusiv catedrala Notre Dame, Muzeul d'Orsay, Turnul Eiffel, Place de la Concorde, Arcul de Triumf sau Sacre Coeur.

Pentru a citi si despre topul celor mai luxoase orase europene, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Iti planifici urmatoarea vacanta? Cele mai frumoase privelisti ale hotelurilor din intreaga lume