Cum arată upgrade-ul de 400.000 de euro la Paravion.ro

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cum arată upgrade-ul de 400.000 de euro la Paravion.ro

Agenția turistică online Paravion.ro își relansează platforma de rezervări online cu peste 400.000 de euro, bani investiți în 2011. Vezi unde au mers banii.

Paravion.ro va mai lansa și versiunea de mobil a website-ului, cu aplicații pentru smart phones: Android, iPhone, Windows, și un sistem integrat pentru statusul de timp real de zbor via SMS. Fanii Facebook vor beneficia de o interfață prietenoasă, cu mai multe aplicații.În curând, Paravion.ro va dispune de serivicii de rent-a-car și va furniza informații despre atracțiile și evenimentele importante care au loc în destinația selectată.Noua platformă de rezervari Paravion.ro permite clienților să afle durata călătorie per segment și timpul de escală în aeroport.

Clienții Paravion.ro vor beneficia de un motor de căutare mai performant, care permite o sesiune mai lungă de navigare, fără ca rezultatele căutării să expire. Clienții agentiei turistice vor putea folosi un singur coș de cumpărături pentru toate serviciile (bilete de avion, cazare, asigurare de călătorie).

Pentru a citi si despre primul sistem online de cautare a croazierelor, lansat in Romania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cum arată upgrade-ul de 400.000 de euro la Paravion.ro