Cu 15 euro pe noapte la schi în Elveţia. Lista celor mai mici tarife la schi afară

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cu 15 euro pe noapte la schi în Elveţia. Lista celor mai mici tarife la schi afară

Cu 7-8 euro pe noapte mergi la schi în Austria sau Bulgaria, în luna decembrie. Cu 15 euro te cazezi într-o staţiune de schi din Elveţia, în decembrie. Află care sunt cele mai avantajoase tarife la schi în Italia, Austria, Elveţia şi Bulgaria, în luna decembrie.

Aproape 15 euro te costă o înnoptare la schi în staţiunea elveţiană Zermatt. Tariful acoperă cazarea în cameră dublă din hotel de 3 stele şi micul dejun. Tariful este valabil între 17 şi 23 decembrie. Mai multe informaţii, aici.

Cu 10 euro pe noapte mergi la schi în staţiunea Kaprun. În bani intră cazarea într-un apartament de 4 locuri, dintr-o pensiune de 2 margarete din staţiunea austriacă. Tariful este valabil între 3 şi 24 decembrie. Detalii, aici.

8 euro te costă o înnoptare în staţiunea Zell Am See, în luna decembrie. În aceşti bani intră cazarea într-un apartament cu 3 dormitoare şi chicinetă, dintr-o pensiune de 2 margarete. Tariful este valabil până pe 23 decembrie. Detalii, aici.

O înnoptare la schi în staţiunea Bansko te costă între 7 şi 15 euro, în luna decembrie, funcţie de perioada pentru care optezi. În preţ intră cazarea într-un apartament de 2-6 persoane, dintr-un hotel de 3 stele. Amănunte, aici.

O înnoptare lângă staţiunea Borovets te costă 15 euro, din 17 decembrie până la finele anului. Din ianuarie, tariful începe să scadă. Preţul acoperă cazarea în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele. Vezi fluctuaţiile tarifului, aici.

Dacă vrei să mergi la schi în staţiunea austriacă Flachau, vei achita 16 euro pe noapte, până pe 24 decembrie. În preţ intră o înnoptare într-un apartament dintr-o pensiune de 3 margarete, din staţiunea austriacă. Mai multe informaţii, aici.

Cei care vor să schieze pe pârtii din Italia trebuie să ştie că o înnoptare în staţiunea Livigno variază între 13 şi 33 de euro, funcţie de intervalul ales din luna decembrie. În preţ intră cazarea în apartamente de 4 persoane, dintr-un hotel de 2 stele din staţiune. Detalii, aici.
Pentru a citi si despre ofertele de Revelion din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cu 15 euro pe noapte la schi în Elveţia. Lista celor mai mici tarife la schi afară