Cum vor asociatiile sa sprijine dezvoltarea turismului

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cum vor asociatiile sa sprijine dezvoltarea turismului

Membrii Federatiei - Asociatiilor de dezvoltare si promovare a turismului din Romania (FAPT) au pus la cale un plan de bataie cu privire la actiunile pe care le vor intreprinde, printre care criterii comune de participare la targuri de profil, dezvoltarea unui circuit turistic pilot sau initierea unui act normativ care sa oblige site-urile sa promobeze sau structuri de cazare clasificate de minister.
Asociatiile membre F.A.P.T. au stabilit criterii comune  pentru participarea la targurile de turism interne si internationale, astfel incat la standurile de prezentare cu care participa destinatiile romanesti sa se regaseasca materiale de promovare realizate unitar,  care sa contina un set standard de informatii utile turistilor si touroperatorilor romani si straini, pentru a cunoaste, respectiv  promova si vinde mai bine destinatiile romanesti.

De asemenea federatia va edita prima sa brosura – Romanian Destinations -  care se va adresa atat turistilor in mod direct, cat si touroperatorilor romani si straini. Printre planurile asociatiilor se numara si  dezvoltarea si promovarea unui circuit turistic pilot, care sa puna in valoare legendele si povestile inspirate din istoria romanilor – cum ar fi "Drumul Dacilor". 

La nivel legislativ, asociatiile vor sa initieze un act normativ care va obliga website-urile de promovare si de  rezervari de servicii turistice sa promoveze numai oferte si structuri de cazare clasificate de catre MDRT ; “Aceasta initiativa face parte din Campania noastra " o 9atitudine in turism", prin care ne propunem sa contribuim direct la combaterea evaziunii fiscale in turismul romanesc si la asigurarea unor standarde optime pentru servicile de cazare in Romania”, spun oficialii FAPT.

Pentru a citi si despre noile trasee promovate printr-un proiect turistic, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cum vor asociatiile sa sprijine dezvoltarea turismului