Hotelurile din Bucuresti au cazut un loc in topul satisfactiei clientilor

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Hotelurile din Bucuresti au cazut un loc in topul satisfactiei clientilor

Bucurestiul s-a clasat pe locul 18 intr-un top al gradului de multumire al clientilor hotelurilor realizat de hotel.info. Capitala Romaniei a cazut un loc in top.

Intr-o comparatie pe plan international, hotelierii din Varsovia au reusit sa castige considerabil puncte de la oaspetii lor. Varsovia si-a ridicat in mod evident punctajul de la evaluarea anterioara de 7,62, la 7,90 puncte si este pe prima pozitie in clasament ca si anul trecut.

Si de serviciile de cazare din Tokio oaspetii hotelurilor au fost foarte multumiti. Capitala Japoniei a inaintat in Top 20 de pe pozitia a treia pe pozitia 2. Pe locul 3 este Helsinki.

Bangkok, plasat anterior pe locul 19, a fost votat de catre clientii hotelurilor cu o evaluare de 7,49 si se afla acum in prima jumatate a tabelului. In ciuda unei usoare cresteri a gradului de multumire a clientilor, capitala Spaniei Madrid tine de data aceasta lanterna clasamentului global. Din nou de departe invinsi se prezinta hotelierii din Roma cu 6,89, Paris cu 6,73 si Londra cu 6,57 puncte.

Oaspetii hotelurilor au evaluat prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au facut rezervari dupa plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 pana la 10). In evaluarea generala au fost incluse criterii privind calitatea camerelor, amabilitatea personalului, curatenia, nivelul de zgomot, raportul pret-servicii, precum si micul dejun/gastronomia.

Pentru a citi mai multe despre hotelurile din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Hotelurile din Bucuresti au cazut un loc in topul satisfactiei clientilor