Criza sau nu, romanii nu stau acasa de Revelion. Vezi ce oferte au avut agentiile la Targul de Turism

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Criza sau nu, romanii nu stau acasa de Revelion. Vezi ce oferte gasesti la Targul de Turism

Organizarea Revelionului poate fi o prioritate pentru multi dintre noi, insa planificarea cu un an inainte poate parea ceva "straniu", avand in vedere ca in ultimul timp este greu sa estimezi si ce se va intampla peste o luna. Totusi, locurile din pensiunile agroturistice si micile hoteluri din regiunile cu traditie sunt arvunite cu mult timp inainte de Sarbatorile de Iarna.

Targul National de Turism, organizat zilele acestea in complexul expozitional Romexpo din Capitala, ii asteapta pe vizitatori si cu oferte individuale din partea a diverse pensiuni si hoteluri din tara, prezentate separat de pachetele agentiilor si tour-operatorilor.

Pentru Craciun si Revelion avem deja circa 70% din camere deja rezervate pentru hotelul de patru stele (total 168 de camere) si suntem siguri ca vom ajunge la 100%. Pentru noi, 2011 a adus o crestere usoara de 5-10% a gradului de ocupare", au declarat reprezentantii complexului balnear Danubius Hotels Group, din Sovata, format din trei hoteluri.

Ei considera cresterea numarului de turisti un efect al faptului ca "oamenii se orienteaza tot mai mult spre zona de tratamente si terapii naturiste".

Din totalul turistilor, 35% sunt straini, din Ungaria, Moldova, Rusia sau Germania, care vin in special pentru centrele de tratament.

Pentru Revelion, oferta celor de la Danubius Hotels Group pleaca de la 1.650 de lei (circa 383 euro) de persoana, pentru 3 nopti, cu pensiune completa si masa festiva la hotelul de patru stele. Din grup mai fac parte alte doua pensiuni de doua stele.

Pentru a citi despre destinatii si unitati de cazare potrivite pentru petrecerea unui sejur de Revelion, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Criza sau nu, romanii nu stau acasa de Revelion. Vezi ce oferte au avut agentiile la Targul de Turism