Târgul de Turism al României va fi organizat în perioada 3 - 6 noiembrie 2011

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Târgul de Turism al României va fi organizat în perioada 3 - 6 noiembrie 2011

Târgul de Turism al României va fi organizat în perioada 3 - 6 noiembrie 2011 de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, la care vor fi prezenţi peste 110 de participanţi din 19 ţări, printre care şi autorităţile în domeniu din România şi străinătate.

La Targul de Turism mai participă organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, organizatori de congrese şi turism de afaceri, edituri şi instituţii culturale.

În principal vor fi prezentate oferte ale agentiilor de turism pentru perioada sarbătorilor de iarnă şi pentru sejururi la schi, atât în România cât şi în străinatate, dar şi destinatii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural, turism de afaceri, turism de tratament şi altele.

De asemenea, vor fi organizate standuri oficiale de promovare turistică de către ambasade acreditate la Bucureşti precum Argentina, Austria, Brazilia, Bulgaria, Chile, Croaţia, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Japonia, Mexic, Peru, Republica Moldova, Turcia, Ungaria, Uruguay şi Venezuela.

Pentru a citi si despre editia din martie a acestui Targ de Turism, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Târgul de Turism al României va fi organizat în perioada 3 - 6 noiembrie 2011