La schi în Austria cu 13 euro pe noapte. Cu ce oferte contraatacă românii?

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

 

La schi în Austria cu 13 euro pe noapte. Cu ce oferte contraatacă românii?

 

Hotelierii români şi austrieci practică tarife apropiate pentru o cazare la schi în această iarnă. Te poţi caza la Zell Am See sau Kaprun cu cel mult 14 euro pe noapte la 3 stele, în vreme ce la Sinaia sau Vatra Dornei te costă maximum 16 euro pe noapte, tot la unităţi de 3 stele.

 

Vei achita 13 euro pentru un loc de cazare într-un complex de 3 stele din staţiunea Zell Am See. Tariful este valabil între 1 şi 14 decembrie şi acoperă o înnoptare în cameră dublă dintr-un complex de 3 stele. Informaţii suplimentare,aici.


14 euro te costă o înnoptare într-o cameră dublă dintr-un complex de 3 stele din staţiunea Kaprun.  Tariful este valabil între 1 noiembrie şi 23 decembrie. După 23 decembrie până la finele lui 2011, tariful unui loc de cazare aici urcă la 19 euro. Amănunte, aici.
23 de euro te costă un loc într-un apartament pentru 2 persoane dintr-un complex de 3 stele din Innsbruck, în perioada 17-25 decembrie şi 2-27 ianuarie. Detalii, aici.

Cât te costă cazarea la schi în România

Dacă vrei să mergi la schi la Sinaia, vei achita aproape 15 euro pentru un loc în cameră dublă, pe noapte, într-o pensiune de 3 margarete. Tariful este valabil până pe 1 iulie 2012 şi acoperă şi micul dejun, pe lângă cazare. Amănunte,aici.
Peste 16 euro te costă un loc într-o cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din Vatra Dornei. Tariful este valabil până pe 16 decembrie şi acoperă şi micul dejun. Detalii, aici.

În această iarnă vei plăti peste 17 euro pentru o înnoptare într-o cameră cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din Predeal. Tariful este valabil între 1 şi 29 decembrie. În preţ intră cazarea şi micul dejun. Intră aici pentru detalii.
Pentru a citi mai multe despre statiunea Predeal, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri La schi în Austria cu 13 euro pe noapte. Cu ce oferte contraatacă românii?