Cursele de noapte de pe Aeroportul Băneasa au fost interzise începând de sâmbătă

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

 

 

Cursele de noapte de pe Aeroportul Băneasa au fost interzise începând de sâmbătă

 

Restricţiile de noapte pe Aeroportul Băneasa au intrat în vigoare începând de sâmbătă, 29 octombrie, astfel că între orele 22.00 şi 6.00 au fost interzise cursele aeriene pentru aeronavele de peste 50 de tone, cu excepţia curselor care au întârzieri de maxim 30 minute.

Companiile aeriene au efectuat deja modificări în orarul de iarnă, pasagerii find informaţi de noile schimbări prin e-mail sau la telefon, conform datelor de contact menţionate în rezervare.

La începutul lunii octombrie, reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti precizau că restricţiile de noapte se aplică încă din 1999, însă în acelaşi timp exista posibilitatea de a se opera şi în perioada de restricţie pentru zborurile întârziate.

Măsura aplicării restricţiilor începând de sâmbătă urmăreşte clarificarea acestor norme, stabilindu-se ca între orele 22.00 şi 6.00 aeronavele de peste 50 tone să nu mai poată opera pe Aeroportul Băneasa.

Excepţie vor face cursele aeriene care au întârziere la aterizare sau la plecare de cel mult 30 minute, ora limită fiind astfel 22.30. Peste acest interval, dacă aeronavele sunt în aer, se vor deplasa către aeroportul de rezervă, stabilit de operatori. În cazul celui de la Băneasa este Aeroportul Otopeni, dar mai sunt rezerve la Constanţa sau la Timişoara.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, orasul in care se afla aceste aeroporturi, accesati aceasta sectiue a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cursele de noapte de pe Aeroportul Băneasa au fost interzise începând de sâmbătă