"O saptamana la munte". Preturi la cazare la jumatate fata de cele din sezon. Ce statiuni intra in program si cat este oferta valabila

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

alt

Daca mai aveti cateva zile libere, mergeti la munte. Preturile la cazare in multe statiuni sunt acum la jumatate fata de cele din sezon. Pana la mijlocul lui decembrie se deruleaza programul "O saptamana la munte". 20 de hoteluri, vile si pensiuni ii asteapta pe cei care vor sa se bucure de zapada si de aer curat.

Deja primii turisti din acest program au ajuns pe partii de pe Valea Prahovei. Deocamdata nu pot schia, insa au alte avantaje. Iata oferta unui proprietar de hotel de 4 stele din Predeal: "Un pachet de cinci nopti costa 370 de lei. Turistii au acces la toate facilitatile si conditiile hotelului, a declarat Florentina Comsa, director de marketing.

Si proprietarul unei pensiuni din Busteni a inteles ca nu e destul sa ai camerele ocupate doar in decembrie si ianuarie. Asa ca vine si el cu promotii: "Avem un pachet de duminica pana vineri , avem si doua mese incluse la alegere, avem unitatea 99% ocupata deja", a declarat Andreea Danaila, director de marketing

In programul "O saptamana la munte"  au intrat hoteluri de 2, 3 si 4 stele din Azuga, Busteni, Baile Olanesti, Gura Humorului, Moeciu de Sus sau Predeal.

5 nopti, fara masa, costa intre 161 de lei si 368 de lei de persoana, iar biletele le puteti cumpara doar din agentiile de tursim membre ANAT.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Busteni si pentru a cauta cazare, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri "O saptamana la munte". Preturi la cazare la jumatate fata de cele din sezon. Ce statiuni intra in program si cat este oferta valabila