Platforma online de peste 2 milioane de euro pentru pregatirea si testarea angajatilor Ministerului Turismului

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

 

Functionarii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turimului (MDRT) vor fi pregatiti si testati online, dupa implementarea unei platforme informatice de 9,9 milioane de lei (echivalentul a 2,3 milioane de euro), a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul de resort.

Din cele 9,9 milioane de lei, 6,6 milioane de lei reprezinta finantare europeana nerambursabila, iar restul sunt alocati de la buget.

"Aceasta platforma va fi o modalitate extrem de obiectiva de testare a functionarilor, si nu va mai conta relatia pe care o ai cu seful, pentru a-ti da un «foarte bine» la finalul anului", a spus ministrul turismului, citata de Mediafax.

Ea a adaugat ca platforma informatica va putea fi folosita si de operatorii privati, care isi vor putea instrui si verifica online personalul.

Ministrul turismului si ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, au semnat joi contractul de finantare pentru proiectul "Centrul National de Instruire Online", depus in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, Axa Prioritara III, "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat".

Este prima ocazie in care aceasta institutie semneaza un contract de finantare in calitate de beneficiar.

"E prima oara cand nu sunt eu cel care da banii. La prima vizita am plecat de la Ministerul Comunicatiilor cu ceva. Mai venim", a adaugat ministrul turismului.

Vreme a aratat ca in SUA numarul studentilor care se pregatesc online l-a depasit pe al acelora care merg la cursuri. "Vom finanta si la alte institutii de stat sisteme online de invatare", a spus Vreme.

Pentru a citi si despre noua aplicatie pentru mobil lansata de British Airways, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Platforma online de peste 2 milioane de euro pentru pregatirea si testarea angajatilor Ministerului Turismului