O cabina de lux de la Air France

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Vorbim despre asa-numita ‘Cabina Premium Voyageur‘. Cate putin si despre aceasta cabina: se poate clasifica intre cabinele ‘Business’ si ‘Voyageur’, imprumutand servicii de la amandoua. Odata ce veti alege sa calatoriti la ‘ Cabina Premium Voyageur’ veti avea parte de mai mult spatiu (+40%) si de mai multe mile comparativ cu clasa economica ‘Voyageur’ (+25%).
‘Premium Voyageur’ pune la dispozitie pasagerilor un scaun de 48 centimetri ce ofera un spatiu numai pentru sprijinirea picioarelor + un ecran 26 cm + casti pentru reducerea zgomotului + 1 veioza reglabila + prize + mufe USB.

In Romania, cele mai solicitate destinatii deservite de compania ‘Air France KLM’ sunt cele din America de Nord. Avioanele A380 ofera 38 locuri la clasa ‘Premium Voyageur’. Cabina Premium Voyageur va fi disponibila si pe aeronavele Airbus A340/A330 si Boeing 777. De mentionat faptul ca dintre cele mai solicitate destinatii pentru clasa business sunt cele intercontinentale.

Asadar, operatorul aerian Air France introduce incepand cu 15 Decembrie 2011 cabina ‘Premium Voyageur; pe toate aeronavele A380, acestea urmand sa opereze catre 4 destinatii.

Pentru a citi si despre noile curse introduse de Blue Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri O cabina de lux de la Air France