Un alt fel de turism

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Un alt fel de turism

Este de vorba de turismul ecvestru si de zborurile cu parapanta. Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de practicarea turismului ecvestru din Parcul National Muntii Macinului. In ultimele 60 de zile, 24 de grupuri cu cate 20 de persoane fiecare au solicitat administratiei parcului cai pentru a putea parcurge traseul din Muntii Macinului, loc special amenajat pentru turismul ecvestru.

Vin aici turisti din Franta, Anglia, dar si din tara noastra, din Tulcea indeosebi, cat si din judetele din apropiere. Ba mai mult, se zice ca la o distanta de aproape 3 kilometri de parc se poate zbura cu parapanta, nelipsind doritori si oameni interesati de vizitarea Parcului National Muntii Macinului.

Accesul in Parcul Macinului costa 5,5 lei, traseul ecvestru costa 11 lei/persoana, exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cand traseul costa 13 lei.

Parcul National Muntii Macinului cuprinde un numar de peste 1.985 de specii de plante si animale, 27 din ele fiind unicate in tara sau in lume. Aici sunt amenajate 9 trasee turistice, unul fiind conceput doar pentru biciclete.

Parcul include una dintre cele mai vechi si cunoscute zone protejate din tara noastra,  Rezervatia Stiintifica ‘Valea Fagilor’.

Pentru a citi mai multe si despre alte parcuri nationale din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Un alt fel de turism