Oferte early booking pentru vacanţa de iarnă. Vezi preţuri

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Oferte early booking pentru vacanţa de iarnă. Vezi preţuri

Agenţiile de turism au lansat ofertele de early booking pentru vacanţa de iarnă. Puteţi alege între schi, un city break într-una din capitalele lumii sau o destinaţie exotică, precum Republica Dominicană sau Insulele Seychelles. Reducerile de preţ aplicate pentru ofertele de tip early booking sunt cuprinse între 5 şi 20%.

Încă din august, iubitorii schiului şi-au făcut rezervări pentru vacanţa de iarnă. În septembrie şi mai ales în octombrie cerea pentru destinaţii de schi creşte semnificativ. Cei care nu merg la schi merg la plajă sau vizitează marile capitale europene.

Discountul acordat de agenţiile de turism nu este acum la fel de mare precum a fost pentru vacanţa de vară. Doar 20% este reducerea de preţ, faţă de 30% pentru vacanţa de vară. Ofertele early booking asigură un preţ mai mic şi cele mai bune locuri la hotel şi la avion. Puteţi fii siguri că aţi făcut cea mai bună alegere. Pentru a alege cea mai bună ofertă este bine să faceţi o prospectare a pieţei turistice. Condiţiile de plată diferă de la un sistem de rezervări la altul.

Pentru o vacanţă în Dubai, de exemplu, puteţi economisi 170 de euro, dacă avansul de 50% este achitat până la data de 1 octombrie.

Austria rămâne destinaţia preferată de români pentru schi, chiar dacă Bulgaria, Slovenia, Elveţia, Italia şi Franţa vin şi ele cu oferte atractive.

Pentru o săptămână de vacanţă la schi în Austria în staţiunea Zell am See, tariful începe de la 600 de euro, la un hotel de patru stele cu demipensiune. În staţiunea Bad Gastein, tariful minim este 489 de euro, la un hotel de trei stele, cu demipensiune.. Iese carton 3.

Pentru a citi si despre destinatii europene in regim all inclusive, potrivite pentru Revelion, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Oferte early booking pentru vacanţa de iarnă. Vezi preţuri