Potenţialul turismului de aventură din România, duminică la "România, te iubesc!"

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Potenţialul turismului de aventură din România, duminică la

Emisiunea "România, te iubesc!" va prezenta, duminică, de la ora 18.00, un reportaj despre potenţialul turismului de aventură din România, potrivit unui comunicat Mediafax,

România poate obţine profituri generoase din afaceri bazate pe explorări în izolare, iar în ediţia de duminică, 16 octombrie, a emisiunii "România, te iubesc!" corespondentul Ştirilor Pro TV, Rareş Năstase, aduce în discuţie potenţialul uriaş pe care România îl are atunci când vine vorba de turism de aventură.

"Ţara noastră are munţi, deltă, râuri repezi şi păduri virgine. Dar are şi localităţi izolate, fără utilităţi în care tehnologia nu a pătruns şi în care civilizaţia a rămas la nivelul secolului trecut. Locuri pe care nu le mai găseşti în alte ţări", a declarat Rareş Năstase.

În timp ce toţi marii operatori din turism se întreabă de ce nu este speculat turismul de nişă din România, puţinii străini care se aventurează în astfel de vacanţe repetă experienţa şi îşi aduc cu ei şi prietenii.

"Cred că şi românii ar trebui să-şi îndrepte atenţia către aceste locuri. Datele de la INS arată că numărul cazărilor în pensiunile de la noi a crescut în această vară cu 23% faţă de anul trecut. În acelaşi timp a scăzut numărul plecărilor în străinătate. Dacă tot îşi fac concediile în ţară, turiştii de la noi se pot bucura de multe zone neatinse până acum de civilizaţie", a mai spus Rareş Năstase.

De asemenea, foarte important este şi cum pot fi ele menţinute, mai precis, cum pot autorităţile se intervină astfel încât comorile unde nu a ajuns civilizaţia să nu fie transformate în dezvoltări haotice în care să fie mai multe unităţi de cazare decât turişti. Telespectatorii ProTV îi vor cunoaşte şi pe românii care au intuit că pot face bani din vacanţele în sălbăticie.

Pentru a citi despre unele dintre destinatiile in care poate fi experimentat turismul de aventura, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Potenţialul turismului de aventură din România, duminică la "România, te iubesc!"