Vremea rea a inceput sa faca probleme CFR. Circulatia intre Brasov si Predeal, intrerupta temporar Duminica dimineata

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Vremea rea a inceput sa faca probleme CFR. Circulatia intre Brasov si Predeal, intrerupta temporar Duminica dimineata

Cinci trenuri de calatori ale CFR au avut intarzieri de pana la 4 ore in duminica dimineata ca urmare a blocarii circulatiei intre Brasov si Predeal, a anuntat compania.
Circulatia feroviara pe sectia Brasov - Predeal a fost blocata in aceasta dimineata intre orele 03.33 – 08.15, dupa ce mai multi copaci au cazut pe linia de cale ferata intre statiile Predeal -Timisu de Sus - Darste.  

Copacii s-au prabusit pe ambele fire, circulatia fiind blocata deoarece in momentul prabusirii au rupt linia de inalta tensiune.  

Echipele de interventie, au desfasurat operatiuni de taiere a copacilor cazuti si de remediere a defectiunilor la firul de contact, astfel incat traficul a fost reluat pe firul I de circulatie la ora 08.15. In acest interval orar, 03.30 - 08.15, cinci trenuri de calatori au inregistrat intarzieri cuprinse intre 32 si 240 de minute.

Calatorii care se aflau in trenurile care au inregistrat intarzieri au fost indrumati spre alte trenuri de legatura.  

In acest moment, circulatia niciunui tren nu este afectata de vremea nefavorabila, echipele de interventie fiind insa pe teren si intervin cu utilaje speciale pentru a repune sub tensiune linia de contact pe firul II de circulatie intre statiile Timisul de Sus - Darste.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Predeal, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Vremea rea a inceput sa faca probleme CFR. Circulatia intre Brasov si Predeal, intrerupta temporar Duminica dimineata