Localnicii din Delta Dunarii, consiliati cum sa faca ecoturism

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Localnicii din Delta Dunarii, consiliati cum sa faca ecoturism

Asociatia Salvati Dunarea si Delta a organizat in perioada 7-8 octombrie 2011, la Sulina, un curs pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in domeniul ecoturismului, destinat locuitorilor din Delta Dunarii.
Formatorii din cadrul Asociatiei de Ecoturism din Romania care au sustinut seminarul i-au asistat, pe parcursul celor doua zile de curs, pe cei 27 de participanti din Chilia Veche, C.A.Rosetti, Letea, Mahmudia, Sulina, Sfistoca, Pardina, Periprava in dezvoltarea initiativelor antreprenoriale in planuri de afaceri in domeniul ecoturismului care sa puna in valoare potentialul natural, turistic si cultural al Deltei Dunarii.

Avand in vedere impactul negativ pe care tipul de turism practicat in prezent il are asupra mediului deltaic, acest program si-a propus formarea localinicilor care desfasoara activitati de turism in Delta Dunarii in spiritul principiilor de turism responsabil in zonele naturale.

Totodata, cursul a urmarit promovarea alternativelor de turism care corespund specificului Deltei Dunarii si care pot genera beneficii pentru comunitatile deltaice. Dupa incheierea cursurilor, participantii vor fi consiliati in dezvoltarea proiectelor lor, iar cele mai bune cinci proiecte antreprenoriale ecoturistice vor fi premiate cu cate 1.000 de euro fiecare.

Cursul face parte din proiectul Afaceri eco in Delta Dunarii, sustinut de Petrom.

Delta Dunarii este una dintre destinatiile cheie in brandul turistic al Romaniei. De asemenea, ministrul a declarat ca Delta va avea un brand turistic propriu.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii si imprejurimile sale, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Localnicii din Delta Dunarii, consiliati cum sa faca ecoturism