Premiera: programul "Delta Dunarii pentru Toti". De cand poti sa-ti faci vacanta la preturi cu 30% mai mici

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Premiera: programul

Avem o sugestie pentru cei care mai au zile de concediu. Daca n-au apucat pana acum sa admire un rasarit de soare in Delta Dunarii, pentru ca-n plin sezon preturile straluceau prea mult, sa-si faca bagajele.

De la 1 octombrie a inceput, in premiera, programul "Delta Dunarii pentru toti", cu tarife din care dispar aproape 30 de procente. In plus, se deschide sezonul la pescuit, iar tantarii vor fi mai putini, spun cei care locuiesc in zona.

De o frumusete rapitoare, Delta Dunarii ramane totusi o destinatie scumpa. Cine vrea sa construiasca un spatiu de cazare in zona cheltuieste mai mult decat in alte locuri, iar utilitatile au nevoie de conditii speciale.

Tocmai de aceea, in vara sunt si cu 20% mai ridicate decat pe litoral. Din acest an insa, agentiile de turism au lansat, pentru prima data, programul "Delta Dunarii pentru toti".

"Vor fi tarife diferentiate - fie ca alegem un ponton plutitor, fie ca alegem un hotel sau o pensiune agroturistica- iar perioadele de extrasezon pentru care va intra in functiune acest program sunt lunile octombrie, noiembrie, aprilie si mai", a declarat Corin Martin, presedinte ANAT.

Tarifele nu au fost batute in cuie, dar vor fi cu pana la 30% mai mici decat suma platita de un turist care merge pe cont propriu. Astfel, 4 nopti de cazare la un hotel de 3-4 stele, cu mic dejun inclus, ajung la 300 de lei, iar la pensiuni, la 400 de lei, cu trei mese pe zi.

"Exista o idee impamantenita ca in Delta Dunarii sunt numai casute din stuf si acolo se ascund numai pescari. Gresit. Exista si locatii de 5 stele, de 4 stele, de 3 stele", a spus Iulian Beiu, operator turism.

Ca si in cazul programului "Litoralul pentru Toti", si biletele pentru "Delta Dunarii pentru Toti" vor putea fi cumparate doar prin agentiile de turism. Se aplica aceeasi regula: primul venit, primul servit.

In prima etapa, programul "Delta Dunarii pentru toti" va avea cel putin 100 de locuri. Si daca va temeti ca in octombrie vremea ar fi prea urata, meteorologii ne dau vesti bune. Temperaturile vor mai scadea, insa prima jumatate a lunii va fi vreme insorita.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii si a cauta cazare, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Premiera: programul "Delta Dunarii pentru Toti". De cand poti sa-ti faci vacanta la preturi cu 30% mai mici