Complexul Hotelier Mamaia a fost vandut cu 2,5 mil. Euro

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Complexul Hotelier Mamaia a fost vandut cu 2,5 mil. Euro

Complexul Hotelier Mamaia a fost vandut unei persoane fizice, Silviu Iordache, in cadrul celei de-a sasea licitatii organizate in acest scop, pentru suma de 2,48 milioane euro. Cumparatorul are obligatia de a mentine activul in circuitul turistic.

Silviu Iordache este din Bucuresti. El are obligatia de a efectua plata integral, in 10 zile calendaristice de la data semnarii contractului de vanzare-cumparare.

Garantia de participare, care se constituie avans la contract, a fost de 400.000 euro.

“Contractul de vanzare-cumparare va cuprinde o clauza prin care cumparatorul este obligat sa mentina activul in circuitul turistic”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Anterior acestei licitatii, Complexul Hotelier Mamaia a mai fost scos la vanzare in 5 sedinte de licitatie, fara a gasi cumparatori. La cea de-a sasea sedinta a fost depusa o singura oferta.

Complexul Hotelier Mamaia este situat in centrul Statiunii Mamaia, fiind compus din teren in suprafata de 2.248 mp si constructii: Hotel Mamaia, restaurant si 2 terase. Hotelul este dispus pe parter plus un etaj si are o capacitate de 66 locuri de cazare, distribuite astfel: 16 camere duble, 7 apartamente cu 2 dormitoare si 1 apartament cu 3 dormitoare. Complexul este clasificat la 5 stele.

Hotelul reuneste sali de conferinta, bar, salon de coafura, masaj, jacuzzi, sauna.

Vanzarea Complexului Hotelier Mamaia face parte din actiunile Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului de privatizare a activelor pe care statul le mai detine in sectorul de turism, astfel incat acestea sa poata beneficia de investitiile necesare dezvoltarii si cresterii competitivitatii acestora.

Pentru a citi mai multe si despre alte hoteluri din satiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Complexul Hotelier Mamaia a fost vandut cu 2,5 mil. Euro