Ce au pregatit austriecii pentru turistii romani in aceasta iarna

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ce au pregatit austriecii pentru turistii romani in aceasta iarna

Austria Incoming propune turistilor romani, in acest sezon de iarna, sejururi scurte si pe termen mediu, de la 2 la 8 zile, cu optiuni de cazare variate, de la hoteluri de 3, 4 si 5 stele, la igluri, pensiuni sau apartamente in regim hotelier.

Ofertele vizeaza sase regiuni montane din Austria (Bodensee-Voralberg, Bregenzerwald, Millstatter See, Mostviertel, Wiener Alpen si Zell am See Kaprun) si includ pachete familiale, lectii de ski, ski pass pentru toate instalatiile de acces la partii din zona, snowboarding, sanie, discounturi pentru inchirierea echipamentelor de ski etc.    

Preturile pentru sezonul 2011-2012 au ramas in general aceleasi, inregistrandu-se o crestere de 2-3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit lui Hans Wallner, managing director al Austria Incoming, care pune usoara crestere de tarife pe seama investitiilor de zeci de milioane de euro in acest an in tehnologii si software pentru ansamblurile de ski.    

Numarul turistilor romani care isi vor petrece vacanta in regiunile promovate de Austria Incoming va creste in sezonul de iarna 2011-2012 cu 5-10%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, estimeaza Wallner.    

Preturile pachetelor turistice incep de la 115 euro/persoana pentru 3 nopti de cazare in regim bed&breakfast in regiunea Wiener Alpen, langa Viena.    

In regiunea Millstatter See, preturile ajung la 205 euro/persoana pentru 5 nopti in regim de demi-pensiune intr-un hotel de 3 stele. Aceasta oferta include ski pass, reduceri in regiune si gratuitate la ski pentru copii sub 14 ani.    

Printre pachetele turistice destinate familiilor se regasete un sejur in valoare de 432 euro/persoana, care include o saptamana intr-un apartament in regim hotelier in Zell am See Kaprun, unde copiii sub 12 ani sunt cazati si schiaza gratuit.

Pentru a citi si despre domeniile schiabile de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ce au pregatit austriecii pentru turistii romani in aceasta iarna